Dit huis lijkt op het eerste gezicht heel normaal, totdat je wat beter kijkt

Een huis ontwerpen is natuurlijk een hele klus en heus niet makkelijk. Toch komen er soms exemplaren voorbij, waarbij he...

Lees ook

Een huis ontwerpen is natuurlijk een hele klus en heus niet makkelijk. Toch komen er soms exemplaren voorbij, waarbij het niet helemaal klopt. Ook dit huis blijkt zo’n geval te zijn. Heb jij de ‘fout’ al gespot?

Viral

Op het eerste gezicht lijkt het een vrij normaal huis. Toch ging dit huis viral op Reddit en werd het zelfs ‘het meest rampzalige ontworpen huis in Amerika’ genoemd. Als je goed kijkt zie je namelijk dat de oprit helemaal niet bij de garage uitkomt, terwijl dat normaal gesproken toch de bedoeling is van een garage.

Foutje

Zoals verwacht kwamen er al snel reacties op het huis. Toch is er volgens Pop Sugar enigszins een verklaring voor. Zo zou het kunnen dat de oprit fungeert als parkeerplaats voor opdrachtgevers en verkoopmedewerkers en wordt de garage gebruikt als kantoor. Zodra het huis verkocht zou zijn, zouden ze het huis verbouwen zodat je met de auto bij de garage uitkomt. Het klinkt wat ver gezocht en het lijkt er dan ook op dat de architect een fout heeft gemaakt. Wat denk jij?

Lees ook: Ra ra, wat klopt er niet aan deze foto

They had one job from funny

Bron: Pop Sugar Beeld: Reddit, Istock

Laatste nieuws

Zie ook