De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nage...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloe geeft voorproefje van nieuwe kledinglijn

Het is bijna zover: over negen dagen verschijnt de eerste collectie van Khloe Kardashian in de winkels. Het gaat om een jeanscollectie met de naam: Good American. De realityster is super trots op haar lijn en kon het dan ook niet laten om alvast een voorproefje te geven. Via Instagram deelde ze een sneak preview in de vorm van een filmpje.

Kylie showt haar curves

Move over, Kim! ‘Wat Kim kan, kan ik’, moet haar zusje Kylie Jenner hebben gedacht toen ze recent een kiekje deelde via Instagram. Op de foto poseert de realityster voor de spiegel en maakt ze een selfie. Maar wat vooral de aandacht trok, was haar curvy body. De 19-jarige brunette (die haar haar afgelopen week weer eens in een kleurtje verfde) gaat steeds meer op haar zus Kim lijken en pronkt de laatste tijd maar al te graag met haar figuur. Oeh la la! Je ziet het hieronder:

Nieuwe wending in zaak rond overval op Kim Kardashian

De gewapende overval van Kim Kardashian tijdens Paris Fashion Week is deze week hot topic. De realityster is in haar luxe appartement onder schot gehouden door gemaskerde mannen in politie-uniform en de mannen zijn met een flinke buit naar huis gegaan. Maar wat blijkt nu: er kan wel eens een aanwijzing gevonden zijn die leidt naar de daders! In de buurt van het appartement van Kim in Parijs is namelijk een edelsteen gevonden. Volgens HollywoodLife wordt het juweel momenteel onderzocht in verband met mogelijk DNA-sporen.

Bron: HollywoodLife, HLN, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook