Tess Milne vertelt voor het eerst over haar trouwdag

Vrijdag 30 september stapte Tess Milne dan eindelijk het huwelijksbootje in met haar grote liefde Ties. Tijdens de JFK A...

Lees ook

Vrijdag 30 september stapte Tess Milne dan eindelijk het huwelijksbootje in met haar grote liefde Ties. Tijdens de JFK Awards vertelt het kersverse echtpaar voor het eerst over hun grote dag.

Bosprinses

De blondine zou er volgens haar kersverse man als een echte witte bosprinses hebben uitgezien, zo vertelt hij aan Shownieuws. Ze is dan ook erg blij met de omschrijving, want zelf wenste ze de look van een bosnimf. Over het moment suprême vertelt Tess dolenthousiast: “Hij hield zich toch best wel sterk, maar op een gegeven moment ging hij ook huilen”. Meer tranen dan de presentatrice zouden het niet geweest zijn, aangezien zij volgens zichzelf het hardst van iedereen moest huilen.

Volwassen

Het stel kan soms nog steeds niet geloven dat ze nu echt getrouwd zijn, maar voelen zichzelf wel ontzettend volwassen nu ze elkaars echtgenoten zijn. Zo zouden ze af en toe hun hand in de lucht steken om zo trots hun trouwring te laten zien. “En dan kijken we naar elkaars ring en zeggen we tegen elkaar: Oh my god, we zijn getrouwd!” aldus de presentatrice.

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook