Thomas Berge laat oude leven achter zich

Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius, na vier jaar, een punt achter hun relatie. "Het ging niet meer, da...

Lees ook

Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius, na vier jaar, een punt achter hun relatie. “Het ging niet meer, dan kan je twee dingen doen, bij elkaar blijven en niet gelukkig zijn of een wijs besluit nemen”, aldus de zanger over de breuk.

Vinkeveen

De ex-lovers leken allebei niet lang te rouwen om de breuk. Zo is Thomas gevallen voor de charmes van de 20-jarige Cassidy Roeks en is ook Myrthe weer aan de man. Niet zomaar één: ze werd gespot met de rijke Duitse polospeler Sebastian Schneberger. Nu heeft de 26-jarige zanger nóg een besluit gemaakt waarmee hij zijn ‘oude’ leven officieel achter zich laat: de zanger heeft zijn biezen gepakt en is verhuisd naar Vinkeveen.

Bezoek

Hoewel de break-up pijnlijk blijft, kunnen Thomas en Myrthe goed met elkaar overweg, zo vertelt hij in een interview met Shownieuws. Ook heeft Myrthe zijn nieuwe optrekje al bezocht. “We hebben koffie en een wijntje gedronken”, onthult de zanger aan Shownieuws. Ook Thomas’ nieuwe vlam Cassidy kwam tijdens haar bezoek ter sprake, want er zijn plannen dat de dames elkaar binnenkort ontmoeten. “Dat willen ze allebei”, besluit Thomas. Bekijk het fragment hieronder.

Lees ook: Myrthe Mylius vertelt haar kant van het verhaal

Bron: Beau Monde, Shownieuws Beeld: Shownieuws, ANP

Laatste nieuws

Zie ook