Trouble in paradise voor Ferri Somogyi en nieuwe vriendin?

Vier maanden geleden maakte Ferri Somogyi (42) wereldkundig dat hij een nieuwe vriendin had. De acteur was dolverliefd o...

Lees ook

Vier maanden geleden maakte Ferri Somogyi (42) wereldkundig dat hij een nieuwe vriendin had. De acteur was dolverliefd op de 22-jarige Danielle Bubberman, beter bekend als het slangenmeisje dat Holland’s Got Talent in 2008 won.

Over en uit

Het leeftijdsverschil van 20 jaar leek geen probleem te zijn. De liefde spatte er van alle kanten af en Ferri liet eerder aan RTL Boulevard weten dat-ie het liefst heel veel bij haar is. De twee deelde dan ook de ene na de andere zoete plaat met de wereld en ze schitterden zelfs in een heel sexy fotoshoot. Maar hun prille liefde lijkt voorbij. Want wie een blik werpt op Ferri’s Instagram-account, ziet dat er geen spoor meer is te bekennen van Danielle en ook Ferri is als sneeuw voor de zon verdwenen van het account van Danielle. Zou er dan trouble in paradise zijn?

Moeilijk

Ferri was lange tijd single, maar hoopte wel op een dag de liefde van zijn leven te vinden. “Bijna al mijn relaties zijn gestrand door het feit dat je met een bekende kop nu eenmaal de aandacht trekt. Je moet als ­partner van een BN’er stevig in je schoenen staan en niet jaloers zijn aangelegd om daartegen te kunnen”, vertelde hij eerder aan Televizier.

Lees ook: Vriendin Ferri Somogyi over zoenscenes GTST

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook