‘Bizarre’ combinatie is super populair bij liefhebbers van McDonald’s

Nu is het in Nederland niet echt bekend, maar in Amerika is het echt een ding. Daar dippen ze de Franse frietjes namelij...

Nu is het in Nederland niet echt bekend, maar in Amerika is het echt een ding. Daar dippen ze de Franse frietjes namelijk in hun milkshake. Jij wordt misschien niet heel erg warm bij die gedachte, maar in andere landen maken ze er nu zelfs ruzie over.

Reacties

Zo beschrijft Metro UK dat het door veel mensen wordt gedaan en dat het voor échte liefhebbers van fast food inmiddels ‘normaal’ is. McDonald’s zag daar wel iets leuks in. Zo postte ze een foto met de smaken aardbei, chocolade, banaan en vanille. Ze riepen de mensen op om in een reactie te laten weten in welke smaak ze het liefst hun friet dippen. Dat hoefden ze de ‘fans’ niet twee keer te vragen.

Twee kampen

Zo ontstonden er twee kampen: het ene kamp vond het heerlijk, het andere gaf aan het helemaal niks te vinden. ‘Ik moest bijna overgeven. Dit verpest de smaak van milkshakes en frietjes’ en ‘Ik hou ervan om mijn friet in een aardbeimilkshake te dippen’ zijn de verschillende reacties die McDonald’s krijgt. Het bericht kreeg zoveel reacties en mensen gingen zelfs in discussie met elkaar. Wat vind jij van de combinatie? Yay or nay?

McDonald’s had eind vorige maand geweldig nieuws. Zo hadden ze goed nieuws voor de liefhebbers van het McBreakfast. Benieuwd wat het nieuws is? Lees dan hier verder.

Bron: Metro UK Beeld: Istock

Laatste nieuws