Yolanthe Cabau-Sneijder openhartig over ruzie met zus Rebecca

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca hebben al een langere tijd ruzie over de erfenis van hun vader, althans dat...

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca hebben al een langere tijd ruzie over de erfenis van hun vader, althans dat werd er al die tijd beweerd. Volgens Yolanthe is dat echter niet de enige reden dat ze nu in onmin leven, maar zouden er veel meer dingen zijn gebeurd.

Familieruzie

De zussen Cabau zien elkaar niet meer. Yolanthe vertelt aan VROUW: “Ik heb zelf de keuze gemaakt dat ik mijn zus niet meer wil zien. En dat geldt eigenlijk voor de meesten van onze familie. Maar ook zij heeft de keuze gemaakt dat ze de familie niet meer wil zien.” Volgens de moeder van Xess Xava zou het dan ook niet aan haarzelf liggen en heeft ze geprobeerd ‘het beste’ van de ruzie te maken, maar is dat helaas niet gelukt.

Verdrietig

Ze benadrukt dat de ruzie niet alleen tussen haar en Rebecca is, maar de hele familie ermee te maken heeft. “Het is ook niet tussen haar en mij, hé. Het is tussen haar en mijn hele familie. Dat is gewoon heel jammer, want we zijn met dertien kinderen en zij is de enige die geen contact meer heeft met de rest. Eigenlijk heel verdrietig”, vertelt ze.

Vergevingsgezind

Volgens de 31-jarige actrice is de kans dat het goed komt nog wel aanwezig, maar moet er dan wel veel gebeuren. “Ik ben vergevingsgezind, altijd geweest met iedereen, en er zijn best heftige dingen gebeurd, dus dat kan. Maar dan moet iemand wel vergeven willen worden.” Liever praat de brunette er helemaal niet over, maar vindt ze het wel jammer dat het nu net lijkt alsof de vork anders in de steel zit. “En dat verdient niemand in mijn familie, Wes niet, ik niet, niemand niet. Het heeft met heel andere dingen te maken en dat weet zij ook”, aldus Yolanthe.

Lees ook: Yolanthe deelt haar bedgeheimen

Bron: Nu.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook