Alexa Chung gaat samenwerking aan met UGG

UGG heeft niemand minder dan it-girl Alexa Chung weten te strikken als art director voor de nieuwste naja...

Lees ook

UGG heeft niemand minder dan it-girl Alexa Chung weten te strikken als art director voor de nieuwste najaarscampagne, waarin alles om de Classic Boots 2.0 draait. Wees bereid, want de welbekende laarzen maken een comeback!

Match made in heaven

Na Rosie Huntington-Whiteley maakt nu ook Alexa Chung deel uit van de UGG Family. Het fashion icoon is betrokken bij de lancering van de Classic Boots 2.0. Een match made in heaven, want Alexa’s unieke stijl weerspiegelt de essentie van de Classic laars; iconisch, origineel en tijdloos. Voor de campagne riep Alexa een aantal van haar creatieve vriendinnen bijeen. Het gaat om vrouwen met een eigen gevoel voor stijl, die je laten zien hoe je de Classics op nieuwe en moderne manieren kunt dragen.

“Ik heb altijd al iets gehad voor klassieke en tijdloze kledingstukken en ik zou zeggen dat de Classic laars over beide kwaliteiten beschikt. Ik vond het geweldig om samen te kunnen werken met de mensen in mijn leven die ik zelf heel inspirerend vind”, zegt Alexa over haar samenwerking met het schoenenlabel. Benieuwd naar de eerste campagnebeelden? Je ziet ze hieronder.

Laatste nieuws

Zie ook