De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloé schuift aan bij Ellen
Zuslief Khloé vertelde gisteren aan Ellen DeGeneres hoe hard de klap in de familie is aangekomen. “Het gaat niet zo goed met Kim. Wat haar overkomen is, is heel traumatisch”, aldus de jongste Kardashian-zus. “Maar onze familie is heel close en we komen hier samen wel doorheen. We waarderen alle steun die we krijgen.”

De realityster vertelt naast de juwelenroof óók meteen over het babyshower incident.

Gestolen sieraad van Kim Kardashian gevonden
Een doorbraak in de Kim Kardashian-zaak! Eén van de sieraden, een diamanten ring, die tijdens de gewapende overval in Parijs werd gestolen, is op straat teruggevonden. De criminelen zijn deze in hun haast waarschijnlijk verloren. De politie hoopt DNA op het sieraad te vinden en zo dichterbij het vinden van de daders te komen.

Kim sleept website voor de rechter
Kim Kardashian wordt door verschillende Amerikaanse media beschuldigd van leugens met betrekking tot de juwelenroof in Parijs. Maar nu gaat ze de tegenaanval in en dient ze een aanklacht in tegen de website MediaTakeOut.com.

Zij beschuldigen Kim – op basis van verschillende bronnen – ervan dat ze de roof in scene gezet zou hebben én claimen zed at de realityster zelf de deur open heeft gedaan voor de overvallers. Kims team van topadvocaten eisen een rectificatie. Mocht hier geen gehoor aan worden gegegeven door MediaTakeOut.com, dan zien beide partijen elkaar voor de rechter.

Bron: Nu.nl, Telegraaf, RTL, Daily Mail, Ellen DeGeneres

Laatste nieuws

Zie ook