Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 12 t/m 18 oktober 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilAls iemand deze week nog één ke...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 12 t/m 18 oktober 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Als iemand deze week nog één keer aan je vraagt of het ‘wel goed met je gaat’, ga je met bekers koffie gooien. Je voelde jezelf zo dapper dat je probeerde ’s ochtends minder make-up op je gezicht te smeren – krijg je dit! Dat is ook weer duidelijk, Ram: volgende week gewoon weer foundation.

STIER 21 april – 21 mei
Je hebt er bloed, zweet en tranen in gestopt. Maar jouw Enorm Goede Idee blijkt in de praktijk Enorm Niet te Werken. Het is altijd lastig om de stekker uit een project te trekken dat je dierbaar is, Stier. Maar van keer op keer falen word je ook niet gelukkiger. Tanden op elkaar, en doen wat moet.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Vroeger keek je in de sportschool altijd geïntimideerd naar al die fitte vrouwen. Maar als je deze week jezelf in de spiegel bestudeert, realiseer je je dat mensen inmiddels waarschijnlijk ook zo naar jou kijken. O, wat een fijne egotrip, Tweelingen! Het mag best een keertje, maar ga niet als een pauw op de loopband rennen, oké?

KREEFT 22 juni – 22 juli
Iedereen lijkt een spetterend sexleven te hebben. Je vriendinnen, je collega’s, en uit de geluiden af te leiden, je buren ook. Maar jij? Mwah. De enige die er wat aan kan veranderen ben jijzelf, laat je creativiteit erop los. Als een sexschommel je ding is: good for you, maar je zou het ook gewoon eens op het aanrecht kunnen proberen.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je kunt op social media het beste groene hartjes uitdelen, want je bent strontjaloers. Vriendin A op vakantie? Wat een rotwijf. Knappe selfie van vriendin B? Vuile aandachtstrekker. Vriendin C en haar nieuwe dure schoenen? Wat een lelijke dingen voor zo veel geld. Zo kan-ie wel weer hè, Leeuw? Nul hartjes voor jou.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Je ziet deze week het licht: wáárom loop je al jaren op hakken, als je ook gewoon een paar kekke sneakertjes kunt dragen? Helaas heb je nog maar twee paar in je kast liggen en voel je enorm de drang om te gaan shoppen. Maagd, waarom moet het nou weer allemaal in één keer anders? Ooit gehoord van rustig af- en opbouwen?

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Hoe kán het dat Doutzen er nog steeds hetzelfde uitziet als tien jaar geleden? Het is je een raadsel als je deze week voor de spiegel staat en constateert dat je gezicht je leeftijd verraadt. Niet stressen, houd je maar vast aan de gedachte dat bij Doutzen de aftakeling ook nog volgt. Je moet alleen een jaar of dertig geduld hebben.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je ontdekt een nieuwe keuken, en zoals dat altijd gaat bij jou: je gaat erin op en ineens is dat nog het enige wat je wilt koken. In dit geval hopen we van harte dat je snel weer interesse krijgt in een ander kookboek, anders breng je voorlopig per week meer uren in de keuken door dan in je bed.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je zou het beste elke dag een shirt met daarop de tekst ‘druk, laat me met rust’ kunnen dragen, want dat is eigenlijk precies wat je wilt zeggen. Maar daar ben je te vriendelijk voor, en dus help je iedereen die hulp nodig heeft en doe je de dingen die jij moet doen ergens tussendoor. Dit gaat zo niet langer, Boogschutter. Grijp in.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je doet deze week iets enorm volwassens: je zet je trots opzij en vraagt om hulp als je die nodig hebt. Applaus voor jou, Steenbok! En bonus: je merkt hoe fijn andere mensen het vinden om je uit de brand te helpen of advies te geven. Dus dit zou zomaar iets kunnen zijn wat je in de toekomst vaker gaat doen.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je wordt deze week geattendeerd op het onwaarschijnlijke liefdesgeluk van een ex. Gevolg: je hart voelt als een zwart gat en je brengt zoveel tijd door op Facebook en Instagram dat je ervan moet huilen. Waterman, stop met nadenken over De Nieuwe Vriendin. Ze is van binnen vast niet zo leuk als van buiten.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je wordt betrapt op een leugen en je reputatie is naar de knoppen. Het liefst wil je je verstoppen in huis, je telefoon in het water gooien en uitzoeken hoe ingewikkeld het is om te emigreren naar Australië. Maar Vis, weet je wanneer je pas echt ballen hebt? Als je een Maria Sharapova’tje doet en uitlegt wat er is gebeurd.

Laatste nieuws

Zie ook