Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Janet Jackson vernoemt kind naar Michael’

De zangeres is op dit moment zwanger van haar eerste kindje. Volgens vrienden van het stel zouden Janet en haar man Wissam Al Mana er qua naam al uit zijn. Zou zouden ze haar overleden broer, wereldster Michael, op deze manier willen eren. Wel zou het stel nog twijfelen of dat het de eerste of tweede naam wordt van het kindje.

Drake gaat ‘los’ op het podium

Gisteren werd bekend dat Drake en Rihanna niet meer samen zijn. Ook zouden er foto’s verschenen zijn van Rihanna en rapper Travis Scott die samen een hotelkamer ingaan. Tijdens een concert had Drake het dan ook even moelijk, zo meldt Hollywood Life. De rapper heeft op het podium even duidelijk gemaakt dat andere rappers niet tegen hem hoefde te praten en dat hij alleen aan de top is gekomen. Ai!

Angelina Jolie biedt excuses aan roddelkoning Perez Hilton

De Amerikaanse blogger zou een artikel hebben geschreven waar de actrice totaal niet blij mee zou zijn. Haar advocaten schreven een brief naar de roddelkoning en vermelde hierin dat hij een aantal dingen moest veranderen. Perez zelf was het hier niet mee eens en eiste dan ook excuses. Volgens Radar Online zou Angelina daarna haar excuses hebben aangeboden en heeft ze zelfs nog voorgesteld om een telefoonafspraak in te plannen.

Bron: Hollywood Life, Weekend, Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook