Dít zijn de grootste heupen van de wereld

We weten allemaal dat Kim Kardashian gezegend is met volle heupen. Maar toch zijn er ook vrouwen die de realityster...

Lees ook

We weten allemaal dat Kim Kardashian gezegend is met volle heupen. Maar toch zijn er ook vrouwen die de realityster met hun volle postuur weten te overtreffen. Zo ook Raylynn, die heupen met een omvang van maar liefst 70 inch, oftewel 177 cm (!), heeft.

Grootste heupen

Ze zou ongetwijfeld de grootste heupen ter wereld kunnen hebben. Want zeg nou zelf, de heupen van Kim Kardashian –met een geschatte omvang van 46 inch slash 116 cm–zijn er niks bij, toch? Raylynn’s opvallende figuur ging dan ook binnen no time viral en inmiddels heeft ze ruim 480 duizend volgers. “Hips don’t lie”, zong Shakira. Toch staan veel volgers versteld van haar enorme heupen en vragen zich dan ook af of dit wel echt kan zijn.

Bedrog?

Raylynn’s figuur is zo bijzonder, omdat haar middel vele malen slanker is dan haar heupen. Ze wordt er dan ook regelmatig van beschuldigd gebruik te maken van Photoshop. Toch bewijst Raylynn het tegendeel door video’s van haar lichaam te delen. Ook ontkent ze enige vorm van plastische chirurgie gebruikt te hebben, doelend op het feit dat ze haar lichaam aan goede genen te danken heeft.

PAWG

Toch is haar lichaam niet altijd in haar voordeel geweest. Zo werd ze in het verleden regelmatig gepest. Inmiddels staat ze beter bekend als PAWG, oftewel ‘Phat Ass White Girl’, en leerde Raylynn haar unieke figuur toch te omarmen. Met haar Instagram-pagina wil ze laten zien dat ze trots is nét iets anders eruit te zien dan de rest. Benieuwd naar haar volle heupen? Je ziet de foto’s hieronder.

Lees ook: Bizar: De grootste lipfillers die je ooit hebt gezien

Bron: Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook