Estelle Cruijf moet bedrijf opdoeken

Estelle Cruijff krijgt de ene na de andere klap te verwerken. De blondine moest het eerst al doen met veel min...

Lees ook

Estelle Cruijff krijgt de ene na de andere klap te verwerken. De blondine moest het eerst al doen met veel minder alimentatie dan ze verwachtte en vervolgens ging de nieuwe start die ze wilde maken op het zonovergoten Ibiza ook niet als verwacht. Nu moet ze ook nog eens haar bedrijf opheffen, schrijft Shownieuws.

Schulden

Volgens de website Bekende Buren richtte Estelle in 2009 het bedrijf Jomax op. Haar droom was om huizen te gaan aan- en verkopen, maar dat lijkt niet gelukt te zijn. Na zeven jaar moest ze daarom vorige maand haar bedrijf, waarvan veel mensen niet eens wisten dat ze die had, opheffen. Het bedrijf had naar verluidt duizenden euro’s aan schulden.

Verhuizing

Hopelijk gaat het Estelle op Ibiza beter af. De blondine heeft vorige maand haar koffers gepakt om op het populaire eiland een nieuwe start te maken. In Nederland bleef het slechte nieuws rondom Estelle niet onopgemerkt en dus stonden de schijnwerpers voortdurend op haar gericht. Op Ibiza lijkt ze daar toch minder last van te hebben. “Het is wat anoniemer en dat geeft meer gevoel van vrijheid.” Estelle verliet ons kikkerlandje om –zonder camera’s– bij te kunnen komen in het zonnige Spanje. Of de verhuizing definitief is, daar is Estelle zelf nog niet helemaal over uit. “Ik vind het heerlijk om de rust op te zoeken. Maar Nederland zit ook in mijn hart. We zien het wel, als de tijd daarvoor rijp is… Je weet nooit wat het leven brengt.”

Slechte start

Het begon echter niet goed. Estelle wilde haar eigen woning daar verhuren, zodat ze zelf kon intrekken bij goede vriend en Nederlandse zakenman Sanny Lampie. Het lukte niet om een andere eigenaar met haar stulpje gelukkig te maken en daarmee liep de blondine duizenden euro’s mis… Toch lijkt Estelle zich in ieder geval geen zorgen te hoeven maken om geld, aangezien ze haar oog heeft laten vallen op een steenrijke man. Wie het is lees je HIER.

Lees ook: Estelle Cruijff neemt belangrijke beslissing

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook