Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016.

Hermès Matic

In De Bijenkorf is de pop-up mini wasserette Hermès Matic geopend. Hier kan iedereen met haar carré, een zijden sjaaltje, terecht voor een metamorfose. Zo krijgt-ie een nieuw leven en kan hij weer lang mee. Extra leuk: de kleurbehandeling is helemaal gratis.

Waar: Bijenkort Amsterdam
Wanneer: t/m 16 oktober

Koop je kaartjes voor Valhalla

Jááá, het adembenemende wintercircus Valhalla komt er weer aan! Waan je een nacht lang aan de hand op een reis door je eigen fantasie: waag een rit in de achtbaan van The Boardwalk, offer jezelf in de tempel van Azteca, of ga los op de deuntjes van o.a. Yellow Claw, De Jeugd van Tegenwoordig, The Flexican & Sef en Dirtcaps. Het duurt nog even, maar je moet natuurlijk wel je kaartjes op tijd in huis hebben. Want voor je het weet, is het toffe feest uitverkocht.

Waar: RAI Amsterdam
Wanneer: Het feest is op zaterdag 17 december, maar koop je kaartjes nu!

Solo-expositie Eddy Zoëy

Hij mag dan vooral gezien worden als presentator, zo ziet hij zichzelf niet. Eddy Zoëy is meer dan dat, véél meer. Kunstenaar, bijvoorbeeld. Dat kun je zien tijdens Layers, de eerste solo-expositie van Eddy’s schilderijen. Zijn werk heeft een organische, maar duidelijk ook grafische stijl. Het is gelaagd, niet alleen letterlijk, vanwege het materiaalgebruik, maar ook in thematiek. Must-see!

Waar: 5&33Gallery in art’otel amsterdam
Wanneer:
12 t/m 25 oktober tussen 10.00 en 21.00 uur

Laatste nieuws

Zie ook