11 x Celebs waarvan je vergeten was dat ze verloofd of getrouwd waren

Je kent KimYe, Jayoncé, Brangelina en TomKat. Maar herrinner je je CarRenée nog? Waarschijnlijk niet, want er zijn...

Lees ook

Je kent KimYe, Jayoncé, Brangelina en TomKat. Maar herrinner je je CarRenée nog? Waarschijnlijk niet, want er zijn te veel celeb couples om bij te houden. Enne, geloof het of niet; veel van je favoriete sterren waren way back met elkaar verloofd of getrouwd. Kijk mee.

Kim Kardashian en Damon Thomas – Kim was er vroeg bij, op haar negentiende trouwde ze al met songwriter Damon Thomas. Het huwelijk duurde vier jaar, maar ging blijkbaar niet over rozen… Kim beweerde dat Damon haar sloeg en verbaal mishandelde. Damon vertelde later in In Touch magazine dat Kim een fame-loving, lying, plastic surgery-loving cheat is.

Jim Carrey en Renée Zellweger – De “Me, Myself and Irene”-collega’s waren van 1999 tot 2000 met elkaar verloofd.

Tara Reid en Carson Daly – De twee leerden elkaar kennen op de set van MTVs Totally Request Live (TRL). Ze waren ongeveer acht maanden verloofd, voordat ze hun relatie beëindigden in juni 2001.

Dennis Rodman en Carmen Electra – Negen dagen nadat het koppel elkaar het jawoord gaf in Las Vegas in 1998, vroeg Rodman een annulering van het huwelijk aan wegens fraude en een troebele geestesgesteldheid. Het koppel legde hun geschillen uiteindelijk bij, maar in 1999 gooiden ze toch de handdoek in de ring.

Brad Pitt en Gwyneth Paltrow – Brad vroeg Gwyneth in 1996 ten huwelijk. De twee zouden in de zomer van 1997 in het huwelijksbootje stappen, maar hun relatie strandde kort na hun verloving.

Cindy Crawford en Richard Gere – De acteur en het supermodel waren van 1991 tot 1995 met elkaar getrouwd.

Sienna Miller en Jude Law – Sienna beëindigde hun verloving in juli 2005,nadat Jude bekende een affaire met hun nanny gehad te hebben. In december 2009 zochten ze weer contact met elkaar, kregen ze een knipperlichtrelatie en zetten er in februari 2011 uiteindelijk echt een punt achter.

Selita Ebanks en Nick Cannon – Mariah Carey’s ex was in 2007 vijf maanden verloofd met het Victoria’s Secret model.

Ryan Reynolds en Alanis Morissette – De twee waren ruim vier jaar een stel, maar beëindigden in 2007 hun verloving.

Lenny Kravitz en Adriana Lima – Adriana en Lenny kregen in 2001 een relatie met elkaar. In 2002 vroeg Lenny haar ten huwelijk, maar nog geen jaar later strandde de relatie.

Chris Klein en Katie Holmes – Chris en Katie ontmoetten elkaar in 2000 en verloofden zich drie jaar later. In 2005 zetten ze echter een punt achter hun relatie en kort daarna trouwde Katie met Tom Cruise.

Lees ook: Van deze celebs wist je niet dat ze met elkaar hebben gedatet

Beeld: Getty, Bron: Huffington Post, Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook