Internet in de ban van bijzondere tattoo-trend

Zou je graag een tattoo willen, maar ben je een beetje bang voor die naald? Of vind je het niks dat je de rest van je le...

Lees ook

Zou je graag een tattoo willen, maar ben je een beetje bang voor die naald? Of vind je het niks dat je de rest van je leven met zo’n plaatje moet rondlopen? Wellicht is deze nieuwe tattoo-techniek dan wel iets voor jou.

Geen naald, geen inkt

Een techniek die de ‘inkt’ op je huid projecteert zonder dat je er de rest van je leven aan vastzit en waar ook nog eens geen naald aan te pas komt. Wait what?! Het kan! Het is niet zo gek dat de nieuwe techniek ‘projection mapping’ wordt genoemd, want de tattoo’s worden direct op het lichaam geprojecteerd. Zo kun jij ervaren hoe het is om een tattoo op je lichaam te hebben. Maar ook kun je jouw bestaande tattoo tot leven brengen met behulp van bewegende beelden.

Hoewel het niet heel waarschijnlijk is dat we allemaal met een projector rond gaan lopen, is het wel een grote vooruitgang in body art. Dankzij de projecties veranderen mensen direct in een kunstwerk – zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een flinke dosis make-up. Benieuwd hoe de techniek precies in z’n werking gaat? Je ziet het hieronder.

Lees ook: Tattoo-artist laat oogballen tatoeëren

Bron: Teen Vogue, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook