Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber verrast Londense school

Wie is Justin Bieber als hij geen verrassende appearances weet te maken? Vorige week wist hij Nederlandse fans te verrassen met een bezoekje aan Albert Heijn, dit keer is het de beurt aan een middelbare school in Londen. De 22-jarige zanger had zin in een potje voetbal en scholieren van de Londense Highgate School stonden versteld toen hij uit het niets op het veld verscheen. “Kijk eens wie er vandaag kwam opdagen voor voetbal!” liet de school via Twitter weten.

Selena Gomez weer buiten rehab gespot

Onlangs besloot Selena Gomez haar Revival-wereldtour tijdelijk stil te zetten om aan haar geestelijke gezondheid te werken. Ze kreeg te kampen met paniekaanvallen en een despressie en lijdt daarnaast ook aan de auto-immuunziekte lupus. Toch wil de zangeres af en toe een luchtje scheppen. Vorige week werd ze gespot in een restaurant in Tennessee, nu besloot ze een ijsje te halen bij een lokale ijsbar. De foto’s zie je hier.

Gigi Hadid sleept nieuwe cover binnen

It-girl Gigi Hadid weet keer op keer de voorpagina’s van de grootste bladen te sieren. Via Instagram lanceert ze haar nieuwste Vogue cover. Met rode lippen en achterover gekamd haar straalt ze op de front page van de speciale ‘It-Girl Style’ editie. “Ik voel me zo vereerd”, laat ze in het bijschrift weten.

Bron: Daily Mail, Hollywood Life, Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook