Lieke van Lexmond showt mini baby bump op rode loper Televizier-Ring

Gisteravond vond het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala in de Heineken Music Hall plaats en menig BN’er wisten zich...

Lees ook

Gisteravond vond het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala in de Heineken Music Hall plaats en menig BN’er wisten zich opperbest te vermaken. Ook de zwangere actrice Lieke van Lexmond was van de partij. Zien we daar al een kleine baby bump?!

Babybuik

Voor het eerst na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen de brunette gisteravond op de rode loper. Gehuld in een sexy, wijdvallende jumpsuit van Roberto Cavalli poseerde de 34-jarige actrice voor de camera’s. Toch wist ze haar kleine baby bump niet helemaal verborgen te houden, want op sommige kiekjes is toch echt een boller buikje te zien. Wat ziet ze er mooi uit!

Aankondiging

Twee weken geleden maakte Lieke via een filmpje op Instagram bekend in blijde verwachting te zijn van haar tweede kindje. “Zo intens gelukkig jullie te kunnen vertellen dat ons gezin groter wordt, Vik krijgt een broertje! Voelen ons echt in de zevende hemel en verheugen ons op dit kleine ‘Apie'”, schreef ze erbij. Benieuwd naar het filmpje? Je ziet-em hier.

Lees ook: Televizier-Ring Gala 2016: De rode loper looks

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook