Amber Portwoods stiefzoon blijkt ook geen lieverdje

Alle schandalen over Amber Portwoods verloofde Matt Baier hebben inmiddels de revue gepasseerd, maar ook zijn zoon Chris...

Alle schandalen over Amber Portwoods verloofde Matt Baier hebben inmiddels de revue gepasseerd, maar ook zijn zoon Chris Baier en dus Ambers stiefzoon, blijkt geen lieverdje te zijn. Het moge duidelijk zijn dat de appel niet ver van de Baier-boom valt.

Bad news

Chris is, net als zijn vader, meerdere keren in aanraking gekomen met de politie. Zo werd de jongen in 2010 opgepakt wegens drugsbezit en datzelfde jaar kroop hij ook dronken achter het stuur. Daarvoor moest hij flink dokken en werd zijn rijbewijs 60 dagen ingenomen. Een jaar later werd hij weer aangehouden, omdat hij drugs op zak had. In 2013 draaide hij de bak in én moest hij een boete betalen.

Chris leek het rechte pad maar niet te vinden; hij stal in 2015 voor duizenden dollars aan spullen op een huisfeestje en ging weer de mist in met de drugs. Hij werd een maand onder toezicht gesteld, moest wederom een boete betalen en belandde weer in de cel. Vorig jaar kwam Chris weer in opspraak wegens vandalisme, voor dit akkefietje telde Chris zo’n 400 dollar neer aan boetes en wordt-ie een jaar onder toezicht gehouden.

De Teen Mom-fans zullen in het nieuwe seizoen kennis maken met Chris. Matts zoon trekt in bij hem en Amber om hem uit trouble te houden en hem van zijn drugsverslaving af te helpen. Veel fans zijn het niet eens met de keuze van de realityster. Ze zou op deze manier haar 6-jarige dochter Leah in gevaar brengen.

Lees ook: Slecht nieuws voor Teen Mom Amber Portwood

Bron: OK Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws