Oeps! Mensen met deze baan gaan vaker vreemd

We brengen het grootste deel van onze tijd op de werkvloer door. Geen wonder dus, dat collega’s af en toe met elkaar het...

Lees ook

We brengen het grootste deel van onze tijd op de werkvloer door. Geen wonder dus, dat collega’s af en toe met elkaar het bed induiken. We kennen natuurlijk de cliché’s tussen piloten en stewardessen, maar wist je dat er nog veel meer banen zijn waar veel mensen vreemdgaan. Aiii!

Onderzoek

Ga je te werk als bankier of makelaar? Dan is het oppassen geblazen! Nieuw onderzoek toont aan dat dit de grootste cheaters op de werkvloer zijn. Het onderzoek is uitgevoerd onder ruim 5.000 vrouwen die hun mannen wel eens bedrogen hebben. Daaruit blijkt dat maar liefst 65% wel eens een slippertje op werk heeft gemaakt. De werkvloer zou namelijk makkelijkste plek zijn om je met iemand te binden en voor de liefdesdaad hoef je nergens anders heen. Toch raadt 85% het niet aan om met een collega onder de lakens te duiken. Het kan namelijk slecht aflopen en dan ben je alsnog gedwongen om nog steeds met die ene persoon samen te werken.

Ookal is nu bekend wie op nummer 1 staan, jij zou zomaar binnen de top 10 kunnen vallen. Komt-ie:

1. Bankiers en makelaars
2. Managers en secretaressen
3. Verpleegsters
4. Piloten en stewardessen
5. Atleten
6. Actrices, modellen en zangeressen
7. DJ’s
8. Journalisten en communicatieprofessionals
9. Advocaten
10. Overige sectoren

Bron: Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook