Jongen uploadt foto met Snapchat-filter voor zijn studentenpas

Probeer jij ook altijd het beste te maken van een foto die voor je ID-kaart of schoolpas is bedoeld? Daire Shaw dac...

Lees ook

Probeer jij ook altijd het beste te maken van een foto die voor je ID-kaart of schoolpas is bedoeld? Daire Shaw dacht daar anders over, althans… Toen hij niet 100 procent nuchter was!

Snapchat selfies

De 19-jarige student aan een universiteit in Liverpool besloot na een avondje uit, waar hij behoorlijk dronken was geworden, om rond half zes ’s nachts wat filters op Snapchat uit te proberen. Na meerdere selfies gemaakt te hebben, eindigde Daire ‘opeens’ op een site van ‘The National Union of Students’, een website speciaal voor studenten waar je een kaart kan aanvragen die je recht geeft op kortingen bij meerdere winkels. In zijn dronken bui vroeg hij de kaart aan. Maar in plaats van een normale foto, uploadde hij een foto met een Snapchat-filter. Oops!

Viral

De student was het voorval eigenlijk alweer vergeten, maar merkte het op toen hij op zijn verjaardag de NUS-pas toegestuurd kreeg. “Ik ben er zeker van dat ze daar hebben gedacht dat ik er echt zo uit zag. Niemand van de NUS heeft contact met me opgenomen over de foto”, vertelt hij. Daire postte de foto op zijn Facebookpagina en al snel ging de foto viral met de 10.000 likes die de post tot nu toe heeft gekregen! Hij was alleen wel bang dat zijn moeder het niet helemaal zou waarderen. En omdat zij geen Facebook had, zou hij het haar zelf moeten gaan vertellen. Daar kreeg hij de kans niet voor, want zijn moeder was eerder op de hoogte dan dat hij had verwacht: “Ze belde me aardig snel nadat ik het op Facebook had gepost. Haar baas had het aan haar laten zien”. Gelukkig kon zijn moeder het wel waarderen en vond ze het wel grappig. Of dat de student een nieuwe pas heeft besteld? Nope, Daire vond het niet de moeite waard om 12 pond te betalen!

Benieuwd naar zijn studentenpas? Check hier de foto.

Lees ook: Na het succes van Lucky TV gaat ook deze Nederlandse video viral

Bron: Metro UK Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook