Dit Gossip Girl nieuws over Blair & Chuck had je niet zien aankomen

Gossip Girl-fans opgelet! Er gebeurde van alles en nog wat aan de Upper East Side, maar toch werd de spraakmakende relat...

Lees ook

Gossip Girl-fans opgelet! Er gebeurde van alles en nog wat aan de Upper East Side, maar toch werd de spraakmakende relatie van Chuck en Blair zo’n beetje het middelpunt van de hele serie. Want ook al konden ze het bloed onder elkaar nagels vandaan halen, uiteindelijk was Blair altijd de ware voor Chuck en andersom. Maar wist je dat het helemaal niet de bedoeling dat de twee met elkaar zouden gaan daten? Wait, whááát?!

Not meant to be

Het dramatische liefdesverhaal tussen Chuck en Blair is niet meer uit de serie weg te denken. We horen het Chuck nog zeggen: Als twee mensen voor elkaar bestemd zijn, dan zullen ze uiteindelijk hun weg naar elkaar terugvinden”. Toch had het allemaal niet zo moeten zijn. “Het was niet gepland. Chuck zou als de schurk in de serie verschijnen. Maar dat is juist het leuke aan het maken van een televisieserie – dingen kunnen een onverwachtse wending hebben”, onthult co-creator Josh Schwartz.

Pas toen de makers van de serie door begonnen te hebben dat de chemie tussen Leighton Meester (Blair) en Ed Westwick (Chuck) zó buitengewoon was, besloten ze er een romance van te maken. En ja, het stond wél vast dat de twee uiteindelijk voor altijd samen zouden eindigen, maar toch moest er wel het een en ander aan vooraf gaan. En laat dat nou juist de reden zijn waarom we allemaal zo dol zijn op het legendarische koppel!

Lees ook: Gróót nieuws voor fans van Gossip Girl!

Bron: Teen Vogue

Laatste nieuws

Zie ook