De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

De finale van Rob and Chyna

Vanavond is het zover dan wordt in Amerika de laatste aflevering van het eerste seizoen van Rob and Chyna uitgezonden en momanager Kris Jenner deelt daar een preview van. En na het zien van de preview kunnen we al helemaal niet wachten, want ook vanavond zullen er een hoop grote onthullingen worden gedaan.

Het 9-jarige jubileum van KUWTK

Keeping Up With The Kardashians viert deze week zijn 9-jarige jubileum. Op 14 oktober 2007 werd dan ook de aller eerste aflevering uitgezonden en daar deelt Kylie Jenner op haar Instagram een heel mooi filmpje van. Maare wat zijn ze allemaal enorm veel veranderd.

Dit doet Khloé Kardashian voor een date

Een date met Khloé Kardashian krijg je niet zomaar, maar als je haar hebt weten te overtuigen gooit Khloé ook alles in de strijd. Als er aan haar wordt gevraagd hoe zij zich voorbereid op een date vertelt ze haar hele stappenplan. “I’m prepared 24/7! Ik doe extra make-up op en zorg dat mijn haar perfect zit. Ook doe ik mijn nagels al een week van te voren. Ik wil dat alles perfect is dus ik doe meer mijn best en ik check alles twee keer. Ook zorg ik dat mijn huis helemaal perfect is en een bepaalde sfeer heeft. Zo heb ik geurkaarsen aan, wijn in de koelkast en water in mijn mini fridge naast mijn bed voor als we dat nodig hebben.”

Bron: Instagram, Perez Hilton Beeld: E!

Laatste nieuws

Zie ook