Waylon: “Wij hebben stiekem verkering”

Waylon heeft zijn oog op een knappe blondine laten vallen. De gelukkige is niemand minder dan collega slash zangere...

Lees ook

Waylon heeft zijn oog op een knappe blondine laten vallen. De gelukkige is niemand minder dan collega slash zangeres Miss Montreal, of toch niet echt?

Geheimpje

“Wij hebben stiekem verkering…”, schrijft hij onder een kiekje van de twee ‘tortelduifjes’. Maar hij vervolgt: “Zo stiekem dat we het zelf niet eens weten!”

“Ik wist dat wel hoor!!!”, reageert Miss Montreal onder de foto. De twee zijn beiden te zien in het nieuwe seizoen van The Voice en mochten onlangs samen de cover van Veronica Magazine sieren. Fans zouden het in ieder geval wel zien zitten als de twee een setje zouden worden. “Zou een leuk stel zijn”, luidt dan ook één van de reacties.

Break-up

Waylon was voorheen ruim een jaar samen met het 23-jarige model Joëlle Witschge. De twee konden het zo goed met elkaar vinden, dat de zanger zelfs al over een kindje sprak. De break-up kwam dan ook onverwachts aan. “Het was vanaf het begin af aan duidelijk dat we totaal verschillend zijn. We hebben geprobeerd om elkaar daarin te vinden. Maar je leert elkaar steeds beter kennen, zeker als je gaat samenwonen, en dan blijkt steeds meer dat je andere ideeën over het leven hebt”, legde ze uit. De twee zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan.

Lees ook: Waylon haalt keihard uit naar Ilse DeLange

Bron: Weekend, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook