Looking good! Robbie Williams is veel afgevallen

Hoewel Robbie Williams bekend staat om zijn vrolijke uitstraling en charismatische karakter, heeft de zanger ook zw...

Lees ook

Hoewel Robbie Williams bekend staat om zijn vrolijke uitstraling en charismatische karakter, heeft de zanger ook zware tijden gekend. In 2007 moest hij naar rehab wegens drugsgebruik en al snel luidde zijn bijnaam ‘Blobbie Williams’ toen hij in korte tijd flink wat kilo’s aankwam. Nu, een paar jaar later, heeft de zanger zijn ongezonde levensstijl achter zich gelaten en ziet hij er beter uit dan ooit.

In shape

De 42-jarige zanger werd in Londen gespot en op de foto’s is te zien dat hij beter in shape is dan ooit. De zanger zit naar verluidt veel lekkerder in zijn vel en zou flink wat kilo’s zijn afgevallen. Robbie is gestopt roken, drinkt geen alcohol meer en leeft op een koolhydraatarm dieet. Ook zou hij regelmatig in de sportschool te vinden zijn. Het resultaat mag er wezen!

Plastische chirurgie

Toch geeft de zanger toe de natuur een handje geholpen te hebben. Onlangs bekende hij onder het mes te zijn gegaan. “Ik heb fillers gebruikt, en wat botox, en ik heb ook iets aan mijn kin laten doen. Ik kan niet eens mijn voorhoofd bewegen”, zei hij tegen Daily Mail.

2012

2016

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook