Moeder spendeert 20.000 pond om op Barbie te lijken

Ze is 45 jaar, moeder van één, en beter bekend als de nieuwe Barbie. Rachel Evans heeft altijd al het gevoel gehad iets...

Lees ook

Ze is 45 jaar, moeder van één, en beter bekend als de nieuwe Barbie. Rachel Evans heeft altijd al het gevoel gehad iets weg te hebben van de welbekende speelgoedpop. Ze deed er dan ook – letterlijk – alles aan om op Barbie te lijken.

In hart en ziel

“Ik ben een echte Barbie in hart en ziel”, aldus Rachel. Alleen was dat nog niet helemaal aan de buitenkant te zien, vond de 45-jarige moeder. Ze gaf een bedrag van maar liefst 20.000 pond uit om onder het mes te gaan. Het eindresultaat? Een borstvergroting van cup A naar cup DD, een facelift, wat botox hier en daar en tot slot een volle tuit met behulp van lip fillers. “Ik wilde zo’n zacht babygezichtje, want Barbie heeft ook geen rimpels.”

Verslaafd

Rachel is er zeker van de nieuwe Barbie te zijn. “Als je het denkt, voelt en erin gelooft, dat ben je het gewoon. En zo ben ik Barbie.” Ze begon met de cosmetische ingrepen toen ze te kampen kreeg met een depressie nadat haar eerste kindje doodgeboren werd. Hoewel de blondine erg tevreden is met het eindresultaat, zal ze niet zo snel stoppen met plastische chirurgie. “Ik ben verslaafd aan cosmetische ingrepen. Ik zal dit tot mijn 80ste blijven doen.”

Ken

Toch is er één ding dat nog in haar leven ontbreekt; een mannelijke Barbie, oftewel haar eigen Ken. “Mijn zoon komt altijd op de eerste plaats. Maar voor nu ben ik op zoek naar nieuwe liefde. Ik word vaak door 20-jarige jongens op date gevraagd. Ik geniet van de aandacht van zulke jongens, die veel jonger zijn, maar er net zo fit uitzien als ik. Oudere mannen zijn energieloos en verveeld. Ik wil zeker een toy boy.” Met haar transformatie wist Rachel niet alleen haar depressie te overwinnen, ook zit ze beter in haar vel dan ooit.

Lees ook: Moeder en dochter verslaafd aan plastische chirurgie

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook