De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

North is fan van Kylie’s lip kits
Kylie Jenners lipkits zijn razend populair en ook haar nichtje North West is fan. Op SnapChat deelde Kylie een video waarin Nori de donkere variant uitprobeert. De peuter kan haar geluk niet op!

Rob is écht de vader van de baby
In de season finale van Rob & Chyna onderging Rob Kardashian een vaderschapstest om te bewijzen dat hij daadwerkelijk de vader is van de baby. Er gaan al lange tijd geruchten rond dat Rob niet de vader zou zijn van de baby, maar nu hebben we voor eens en altijd het antwoord.

“Dit klinkt misschien f***ed up, maar een deel van mij wil dat Rob een vaderschapstest ondergaat”, vertelt Chyna in de confession cam. “Ik weet dat het Robs kind is, ik ben alleen met Rob naar bed geweest sinds we datete. Ik wil dit puur om alle geruchten de kop in te drukken.” En wat blijkt, Rob is inderdaad de vader.

Chrissy Teigen bang na beroving Kim
Chrissy Teigen was erg bang nadat ze hoorde dat Kim Kardashian in Parijs was beroofd en met een wapen bedreigd. “Het had iedereen kunnen overkomen”, zegt het model tegen Us Weekly. Chrissy wist dat er iets mis was toen ze hoorde dat Kanye West midden in zijn concert van het podium was vertrokken. “Hij is niet het type dat te doen. Ik weet nog dat mijn hart een slag oversloeg, en om het hele verhaal te horen was heel eng.”

Chrissy en Kim zijn goede vriendinnen en net als Kim is Chrissy erg actief op social media. “We leven ons leven allebei als een open boek. We delen alles zonder erbij stil te staan dat een gevaarlijk iemand dit kan zien en er iets gewelddadigs mee kan doen. Het gaat goed met Kim en het had zoveel erger kunnen aflopen, dus we zijn blij dat ze oké is.”

Bron: Telegraaf, ANP, RTL, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook