Bruidegom neemt tijdens receptie wraak op overspelige bruid

Van een toegetakelde Range Rover tot een hilarische advertentie van een trouwjurk, vrouwen weten maar al te goed hoe ze...

Lees ook

Van een toegetakelde Range Rover tot een hilarische advertentie van een trouwjurk, vrouwen weten maar al te goed hoe ze hun overspelige lovers terug kunnen pakken. Maar dat ook mannen er wat van kunnen, bewijst deze bruidegom. Toen hij erachter kwam dat zijn toekomstige vrouw hem bedroog, wist hij één ding zeker; zijn wraak zou zoet zijn.

Sweet revenge

De bruidegom werd meerdere keren bedrogen door zijn toekomstige echtgenote. Hoe je dan het beste wraak kunt nemen? Simpelweg in het bijzijn van al je vrienden en familie, zodat de vernedering geen einde kent, dacht hij. En wanneer kan dat beter dan op je eigen trouwdag? Juist! De ‘droombruiloft’ verliep zonder problemen, tot het moment van de receptie aanbrak.

“We zouden een spelletje gaan spelen”, zegt Sean, een goede vriend van de bruidegom. “Hij vroeg iedereen te gaan staan. Iedereen moest onder z’n bord kijken of er een stip zichtbaar was. Alle gasten zonder rode stip mochten gaan zitten.” Acht mannen bleven staan. “Dames en heren, kijk alsjeblieft allemaal naar deze mannen. Zij sliepen met mijn vrouw sinds onze verloving. Ik ga nu het huwelijk ongeldig verklaren”, zei de bruidegom. Daarna liep hij de zaal uit. Ouch!

Lees ook: Vrouw ontdekt dat vriend nog een vriendin heeft en neemt keihard wraak

via GIPHY

Bron: Elite Daily, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook