Xess Xava schittert in fotoshoot

Xess Xava heeft zijn eerste fotoshoot achter de rug. En wat is het een schatje!Cake smashDe zoon van Wesley en Yolanthe...

Lees ook

Xess Xava heeft zijn eerste fotoshoot achter de rug. En wat is het een schatje!

Cake smash

De zoon van Wesley en Yolanthe vierde dit weekend zijn eerste verjaardag. De foto’s van de dolle beestenboel, waarbij iedereen verkleed moest komen, zie je hier. Eén van zijn cadeaus was een fotoshoot.

Fotograaf Lisette Lubbers vertelt: “Wesley en Yolanthe hebben mij gevraagd voor een cake smash fotoshoot. Ik kon het eerst zelf ook niet geloven, maar het is via via zo gelopen.” Ze maakte foto’s van Xess Xava en zijn enorme verjaardagstaart, maar ook van het stel zelf, in een afgehuurde hotelkamer.

Klein model

Wesley heeft de eerste foto van de shoot al op social media gedeeld. Met alleen een vlinderdasje om zijn nek en zijn haar mooi in model, schittert Xess op het kiekje. “Wat een kleine gentleman… Xess Xava op zijn verjaardag!”, schrijft de trotse vader erbij. En jeetje, wat is hij toch fotogeniek!

Carrière

Kindercastingbureau’s staan al sinds zijn geboorte voor Xess in de rij. Volgens castingdirector Marlouke Theeuwen is het jongetje geboren voor een carrière als succesvol model. “Hij heeft heel veel symmetrie in zijn gezicht, alles klopt. Dat zie je ook vaak bij modellen terug”, vertelt ze. “Zijn ogen zijn groot en staan een beetje uit elkaar, wat hem heel mooi maakt. Hij heeft een heel klein neusje en prachtig getekend mondje. Ook zijn diamantvormige gezicht is erg bijzonder. Echt een beauty! Je blijft er naar kijken.”

Lees ook: “Misschien gaat Wesley wel vreemd, het zou kunnen”

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook