Karen Damen openhartig over moeilijke periode na bruiloft

Het huwelijk van Karen Damen en haar Anthony van der Wee is alweer een maand geleden. De twee vierden drie dagen feest o...

Lees ook

Het huwelijk van Karen Damen en haar Anthony van der Wee is alweer een maand geleden. De twee vierden drie dagen feest op het Spaanse eiland Ibiza en de bruiloft ging dan ook de boeken in als een echt sprookje. Maar eenmaal terug in België had de kersverse bruid het erg moeilijk: “Alsof ik in een zwart gat viel.”

Wittebroodsweken

“Ik liep op wolkjes, iedereen was zo lief en attent. Het was nog mooier en intenser dan Anthony en ik hadden gehoopt. Ik heb van de eerste tot de laatste seconde genoten”, vertelt de ex K3-ster aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. Na het huwelijksfestijn leefde Karen nog wat dagen in een zalige roes, maar al snel werd ze overvallen door post wedding blues.

De zangeres vertelt dat ze zich maanden op die ene belangrijke dag had gericht en het ineens voorbij was. “Alsof ik in een zwart gat viel”, aldus Karen. Inmiddels kan de 41-jarige genieten van de wittebroodsweken. Zo heeft ze alweer andere doelen dan haar trouwdag en zegt ze wilde plannen te hebben. Dat belooft wat!

Lees ook: Karen Damen zet tattoo in naam der liefde

Een foto die door karendamen is geplaatst op

Bron: HLN.be Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook