De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Nieuwe trailer KUWTK
Jááá! De afleveringen gaan eind oktober van start op E! Entertainment, en aan de trailer te zien belooft het weer een juicy seizoen te worden!

Kylie Jenner ontkent bilimplantaten

Kylie Jenners levensmotto? If you got it, flaunt it! De jongste Jenner-telg staat bekend om de pikante foto’s die ze deelt op haar Instagram-account. Deze plaatjes vallen niet bij iedereen in de smaak en boze tongen beweren zelfs dat Kylie haar billen en borsten heeft laten vergroten. In een video op haar website weerspreekt ze de geruchten over de chirurgische ingrepen.

“Ik heb geen bilimplantaten”, begint ze. “Weet je, ik woog voorheen slechts 54 kilo. Ik was echt dun. Nu weeg ik bijna 62 kilo. Dat geeft niet, I like the chunkiness.” Wel geeft ze toen dat ze over een borstvergroting heeft nagedacht. “Ik heb borstimplantaten overwogen, maar waarom zou ik? Ik heb een mooie en natuurlijke boezem en ik vind de kleine maat wel schattig. Ik ben er niet tegen, maar op dit moment zeg ik nee.”

Ze ontkent in de video ook dat ze plastische chirurgie onderging aan haar gezicht. “Mensen beweren dit al sinds ik zestien was. Denk je dat mijn moeder mij op die leeftijd toestemming had gegeven voor plastische chirurgie? Nee, ik was altijd wel tevreden met mijn kaaklijn.”

Kim blijft uit de spotlights

Kim Kardashian neemt een tijdje vrij, dat bevestigt haar assistente aan E News! “Keeks neemt een tijdje vrij”, schrijft assistent Steph Shep aan fans via de app, zo weet E-News! Kim heeft sinds het incident in Parijs ook geen nieuws meer gepost via haar applicatie of website. Ze zou inmiddels professionele hulp hebben gezocht en in therapie zijn. “Het gaat steeds beter met haar maar ze moet nog een lange weg gaan om te herstellen van de overval”, aldus een ingewijde. Ze wordt daarbij volgens vrienden elke dag bijgestaan door haar man, rapper Kanye West.

Beeld: Instagram, Getty, Twitter, Bron: Telegraaf, US, KKW.com, Instagram, RTL

Laatste nieuws

Zie ook