FOTO: Patricia Paay helemaal ‘in love’ met nieuwe vriend

Vorige maand onthulde Patricia Paay wie de man is die haar weer gelukkig maakte. Sindsdien mag iedereen weten hoe happy...

Lees ook

Vorige maand onthulde Patricia Paay wie de man is die haar weer gelukkig maakte. Sindsdien mag iedereen weten hoe happy ze is met Robbert Hinfelaar. La Paay trakteerde haar volgers dan ook op een romantisch kiekje van de twee.

Villa

Eerder werd al bekend dat Patricia en Robert elkaar al jaren kenden. De ouders van de 32-jarige ‘zakenman’ kochten de oude villa van de zangeres en haar ex-man Adam Curry en sindsdien heeft ze altijd contact gehouden met de familie van haar vriend.

Huwelijk

Dat de twee serieus met elkaar zijn is één ding wat zeker is. De 67-jarige diva werd tijdens de vakantie van het liefdeskoppel ten huwelijk gevraagd. De blondine bevestigde dit tegenover Show XL, maar vertelde er wel gelijk bij dat ze nog geen ‘ja’ had gezegd. Zo gaf ze aan er eerst goed over na te willen denken en geen overhaaste beslissingen wilde nemen. Patricia is namelijk al twee keer eerder getrouwd geweest en neemt een huwelijk daardoor extra serieus. Eén van haar huwelijken was met Adam Curry. Met hem kreeg ze dochter Christina en die gaf onlangs ook nog even haar mening over de 35 jaar jongere vriend van haar moeder. Benieuwd wat zij er nou van vindt? Klik dan hier.

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook