Win! Kaartjes voor de Zalando Style Icons

Het is bijna zover: Zalando zet dit najaar alweer voor de vierde keer de meest getalenteerde en inspirerende fashion inf...

Lees ook

Het is bijna zover: Zalando zet dit najaar alweer voor de vierde keer de meest getalenteerde en inspirerende fashion influencers van Amsterdam in de spotlights tijdens de awardshow Zalando Style Icons 2016. En jij kunt erbij zijn!

Fashion influencers

De Zalando Style Icons, voorheen bekend als de Zalando Blogger Awards, zullen plaatsvinden op donderdag 10 november in Hotel Arena te Amsterdam. Daar maken genomineerde fashion influencers kans op een award uit één van de drie categorieën: Style Icon Of The Year, Rising Style Icon en Creative Content Icon.

De winnaars worden gekozen door een fashion jury bestaande uit 4 Nederlandse mode-experts. Maar ook jouw mening telt, want publieksstemmen tellen mee. Je kunt HIER stemmen. De winnaars maken kans op geweldige prijzen, zoals een trip naar het zonnige LA en een trip naar Berlijn. Ook mogen ze een jaar lang gratis shoppen bij Zalando t.w.v. €3.000.

Doe zelf ook mee!

Zelf ook kans maken op een mooie prijs? Dat kan! De Creative Content Icon award gaat namelijk naar één creatieve dame en misschien ben jij dat wel. Zalando roept alle fashion influencers (in spé) op om een content item rond een mode-onderwerp in te sturen. Dus ben jij creatief, heb je een vlotte pen of ben je fervent instagrammer? Grijp je kans! De winnaar wint een reis naar Berlijn en ook een jaar lang gratis shoppen bij Zalando t.w.v. €3.000. Meer info of meedoen kan HIER.

Win, win, win

Het belooft een mooie avond te worden, gepresenteerd door Yara Michels en Kay Nambiar. Na de awardshow is er uiteraard een geweldige afterparty. Dat wil jij natuurlijk niet missen! Lucky you, want Grazia mag 10×2 tickets weggeven voor de spectaculaire Zalando Style Icons op 10 november. Kans maken? Vul het winformulier HIER in en duimen maar!

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook