Zien: Dít is de zus van Gordon

Als voormalig lid van De Toppers en presentator van meerdere televisieprogramma’s – en niet te vergeten zijn grote...

Lees ook

Als voormalig lid van De Toppers en presentator van meerdere televisieprogramma’s – en niet te vergeten zijn grote gevoel voor humor – weet Gordon regelmatig in de spotlights te staan. Maar wist je dat hij ook nog zeven broers en zussen heeft? Zus Lydia Heuckeroth is er één van.

Familieruzie?

Hoewel Gordon uit een grote familie komt, was er lange tijd geen sprake van contact. Toch zou er van een ruzie geen sprake zijn, liet de zanger eerder weten. “Weet je wat het is? Echt ruzie is er nooit geweest.” Het was gewoon een kwestie van een druk leven; “We spraken elkaar gewoon niet meer. Het is een feit dat mijn leven grotendeels door mijn carrière wordt opgeslokt.” Na meerdere pogingen om de familieband sterker te maken, is er sinds een jaar is er dan toch weer voorzichtig contact.

In de buurt

Dat Gordon onlangs een nieuw huis in Amsterdam kocht, zou het contact met zus Lydia nog eens ten goede komen. De zus van de zanger is maar al te blij met de komst van haar broer in de hoofdstad. “Ik wens je heel veel geluk en gezondheid in Amsterdam. En wie weet kom ik nog een keer op de koffie bij je”, zei ze in een persoonlijke videoboodschap. Benieuwd hoe de zus van Gordon eruitziet? Je ziet het hieronder.

Lees ook: Gordon zoenend met vrouw gespot

Bron: Nu.nl, Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook