Anouk slaat nieuwe weg in

Anouk slaat een nieuwe weg in. De zangere zal volgende week eenmalig het Radio 538-programma De Coen en Sander Show over...

Lees ook

Anouk slaat een nieuwe weg in. De zangere zal volgende week eenmalig het Radio 538-programma De Coen en Sander Show overnemen. Dat heeft het radiostation dinsdag bekendgemaakt. De zangeres is één uur co-presentator en gasthoofdredacteur. Ze bepaalt de muzikale invulling en welke onderwerpen er in de uitzending komen.

Presenteren

“We hebben Anouk vorig jaar december uitgenodigd om een keertje mee te komen presenteren. Ik vind het tof dat deze vriendin van De Coen en Sander Show ingaat op onze uitnodiging”, laat Sander Lantinga weten. Zijn collega Coen Swijnenberg kijkt vooral erg uit naar welke muziek Anouk gaat draaien. “Daar ben ik ontzettend benieuwd naar”, zegt hij. “En zeg nou zelf, wie wil er geen radio maken met Anouk?”

Het was lange tijd stil rondom de Haagse rockchick. Anouk genoot volop van quality time met haar pasgeboren dochter Jelizah. Benieuwd hoe het schattig meisje eruitziet? Dat zie je hier!

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook