Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kendall had oogje op Justin Bieber
Ze zijn nu alleen goede vrienden, maar ooit had Kendall Jenner andere gevoelens voor Justin Bieber, zo laat het model weten in een nieuw interview met W Magazine. Kendall bekende dat ze in haar tienerjaren verliefd was op twee jongens tegelijk: tweeling Cole en Dylan Sprouse van de Disneyserie The Suit Life of Zack and Cody.

Als ze verder nadenkt, komt ze op nóg een naam. “Op wie had ik nog meer een crush? Oh, Justin Bieber was de grootste ster in die tijd, voor mijn gevoel ben ik wel twaalf jaar op hem geweest.” Om alle geruchten voor te zijn, besluit de 20-jarige met: “Maar nu niet meer hoor.” Volgens insiders is Kendall sinds deze zomer aan het daten met rapper A$AP Rocky.

Justin Timberlake onder de indruk van Sharon Doorson
Zangeres Sharon Doorson vroeg Justin Timberlake het hemd van het lijf voor een interview voor RTL Boulevard. Tijdens het vragenvuur ontdekte de wereldster dat Sharon óók een gouden keeltje heeft en wilde al snel iets van haar horen toen ze hem vertelde dat ze voor de Nederlandse versie van de animatiefilm Trolls een stem had ingesproken.
Voor die rol moest ze ook een Nederlandse versie van Justin’s hit Can’t Stop The Feeling inzingen. “Laat eens wat horen”, vroeg hij enthousiast, waarna hij zichtbaar onder de indruk was.

Amanda Seyfried komt op voor mensen met een dwangstoornis
Amanda Seyfried lijdt aan een dwangstoornis en ze wil dat zij en anderen die eraan lijden serieuzer worden genomen. In een interview met wil de actrice duidelijk maken dat een mentale ziekte als een dwangstoornis niet onderschat mag worden. “Het wordt gezien als een ander soort ziekte, maar dat is het eigenlijk niet. Het heeft geen wond, maar je weet dat het er is. Waarom moet men dan vaak bewijzen dat er wat aan de hand is? Als het opgelost kan worden, dan moet je het ook gelijk oplossen.”

Bron: Telegraaf, RTL, Shownieuws, Beeld: RTL, Getty

Laatste nieuws

Zie ook