8x Grazia + KIKO make-upset samen voor maar €24,95 (i.p.v. €52,70)

Met de make-upset van KIKO Cosmetics kom je altijd goed voor de dag. Of het nu voor een casual gelegenheid is of voor ee...

Lees ook

Met de make-upset van KIKO Cosmetics kom je altijd goed voor de dag. Of het nu voor een casual gelegenheid is of voor een night out with the girls, met deze ‘kit’ kun je lekker uitpakken. En jij krijgt ‘m cadeau als je nu een abonnement neemt op Grazia! Ga naar grazia.nl/abonneren en meld je snel aan. Wil je het hele assortiment zien? Ga naar kikocosmetics.com en shop!

De KIKO make-upset bestaat uit:
* De Nude blur lip base, die ervoor zorgt dat je lippenstift de hele dag blijft zitten
* Het Neo muse eyeshadow palette, waarmee je de mooiste looks creëert
* De Design flower enriched highlighter, voor de final touch

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 30 november 2016. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen. OP=OP.

Laatste nieuws

Zie ook