Bobbi Eden schittert in fotoshoot met baby Brandon

Baby Brandon Ray Laurenz is nog geen maand oud, maar mag nu al voor de camera’s verschijnen. Trotste ouders Bobbi Eden e...

Lees ook

Baby Brandon Ray Laurenz is nog geen maand oud, maar mag nu al voor de camera’s verschijnen. Trotste ouders Bobbi Eden en Marq Edens deelden prachtige kiekjes van hun pasgeboren kindje.

Eerste fotoshoot

De kersverse moeder had samen met haar zoon een fotoshoot. Ook mocht het pasgeboren kindje in z’n eentje voor de camera shinen. Daar leek Brandon geen problemen mee te hebben, want hij weet als een echt fotomodelletje op de kiekjes te stralen. Ook mama Bobbi was maar al te trots. “Geweldige newborn shoot gehad vandaag. Zo mooi en puur. Brandon was zo lief.” En of-ie schattig is!

Exorcist bevalling

Begin deze maand beviel pornoster Bobbi Eden van haar eerste zoon, maar de bevalling ging niet zo soepel als gehoopt. Het kindje lag in de verkeerde positie en bleef na 8 cm ontsluiting hangen. Bobbi kreeg te kampen met veel pijn en extreme vermoeidheid. Op dat moment werd besloten de jongen via een keizersnede ter wereld te brengen. “Ik noem het gewoon een exorcist-bevalling, dat kan gewoon niet anders. Het was vreselijk”, liet de blondine aan LINDA.tv weten.

Gelukkig maken de kersverse moeder en Brandon het beiden goed. “Ik ben zo ontzettend blij. Ik ben overspoeld met liefde. Als je je kindje in je armen hebt, kun je aan niks anders meer denken. Brandon maakt het helemaal goed”, aldus Bobbi.

Lees ook: Bobbi Edens vriend laat baby Brandon ‘vallen’

Bron + Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook