Waarom vrouwen massaal sokken over hun hakken doen

Instagram staat er inmiddels vol mee en het lijkt een ware trend te worden. Vrouwen geven hun hakken een nieuw leven. Ho...

Lees ook

Instagram staat er inmiddels vol mee en het lijkt een ware trend te worden. Vrouwen geven hun hakken een nieuw leven. Hoe? Door ze in een paar sokken te steken. Waarom? Om een erg populaire schoen na te bootsen.

DIY

Menig it-girl wordt er inmiddels mee gespot; de Yeezy Season 2 hakken zijn een ware hit. Ze staan ook wel bekend als ‘sock boots’, vanwege het elastische materiaal waarvan de schoen gemaakt is. Toch zou de originele variant je zomaar 895 dollar kunnen kosten. Heb je er niet zoveel geld voor over, maar staan ze wel op je wishlist? Waarom dan niet aan de slag gaan met een eigen DIY?

Blogger Shay Cherise kwam op het idee en deelde via een video precies wat je met doen. Het filmpje ging binnen no time viral en veel vrouwen deelden het resultaat van hun eigen sock boots. Wat je nodig hebt? Sokken, hakken en een schaar. Veel makkelijker kan het niet. Heb je liever toch een ‘echte’ laars, kijk dan snel verder.

De originele variant, $895

De DIY-variant, priceless

Get the look

Public Desire €53,32

Carvela €200,00

ASOS €86,66

Faith €78,66

Dolce Vita €162,66

Bron: BET, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook