Dit zijn de promotieposters van het nieuwe seizoen van Gilmore Girls

Het is nog heel even afwachten voor de fans van Gilmore Girls, maar het nieuwe seizoen zal na een 'pauze' van bijna 10 j...

Lees ook

Het is nog heel even afwachten voor de fans van Gilmore Girls, maar het nieuwe seizoen zal na een ‘pauze’ van bijna 10 jaar eindelijk in november op Netflix verschijnen. Alleen zijn de meningen over de promotieposters, die zojuist bekend zijn gemaakt, nogal verdeeld.

‘A Year in the Life’

Het nieuwe seizoen krijgt de naam ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ en bestaat uit vier afleveringen van 90 minuten. De vier afleveringen zijn vernoemd naar de vier seizoenen, vandaar de titel ‘A Year in the Life’. Om het nieuwe seizoen te promoten hebben de bedenkers vier promotieposters gemaakt die elk een eigen thema hebben. Maar die vallen niet bij iedereen in de smaak.

Awkward…

Elite Daily omschrijft de posters als awkward. Zo zou er teveel photoshop gebruikt zijn en poseren actrices Alexis Bledel en Lauren Graham, oftewel Lorelai en Rory, nogal ‘vreemd’. Ook zouden de attributen verkeerd worden vastgehouden en lijkt het erop alsof de hoofdrolspeelsters het zelf ook erg ongemakkelijk vinden.

En kan jij als die-hard fan niet wachten totdat het nieuwe seizoen begint? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden!

Bron: Elite Daily Beeld: Kijk, Getty

Laatste nieuws

Zie ook