‘Sylvie en Sabia worden buren’

Aangezien de relatie tussen Sabia Boulahrouz en voetballer Rafael van der Vaart alweer ruim een jaar over is, is het hoo...

Lees ook

Aangezien de relatie tussen Sabia Boulahrouz en voetballer Rafael van der Vaart alweer ruim een jaar over is, is het hoog tijd voor de voormalige voetbalvrouw om uit haar riante villa te verhuizen. Ze zou inmiddels een heel leuk plekje hebben gevonden.

Hamburgse villa

Het hele mediacircus rondom Sabia en Rafael zit bij iedereen nog vers in het geheugen. De twee gingen na een relatie vol media-aandacht uit elkaar en de voetballer heeft inmiddels zijn geluk gevonden bij topsporter Estavana Polman. Sabia bivakkeerde tot op heden nog steeds in de villa waar zij samen met Rafael en de kids verbleef tijdens hun relatie. Volgens Shownieuws heeft de brunette in april dit jaar de Hamburgse villa moeten verlaten, omdat de voetballer de huur zou hebben opgezegd.

De Duitse schone zou volgens weekblad Privé inmiddels een nieuw onderkomen hebben gevonden en laat dat nou net in de buurt zijn van haar voormalige BFF Sylvie Meis. Het appartement is naar verluidt op steenworp afstand van het luxe penthouse van de blonde presentatrice.

Lees ook: Vriendin van Sylvie haalt uit naar Sabia in tv-programma

Bron: AD, Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook