Deze Geordie Shore-ster stapt uit de serie

Na Charlotte Crosby’s vertrek, lijkt nu ook een andere Geordie Shore-ster het huis definitief te verlaten. VertrekH...

Lees ook

Na Charlotte Crosby’s vertrek, lijkt nu ook een andere Geordie Shore-ster het huis definitief te verlaten.

Vertrek

Het was even slikken toen Charlotte besloot het Geordie Shore-hoofdstuk voorgoed af te sluiten. Alsof dat niet genoeg was, heeft ook bff Holly Hogan het moeilijke besluit genomen; ze stapt uit de realitysterie. Het nieuwste seizoen – dat 25 oktober van start gaat – zal tevens haar laatste zijn. “Ze wil haar eigen projecten volgen en nu er een geheel nieuwe cast is gekomen, heeft ze het gevoel dat ze verder moet gaan.”

Door de jaren heen stapten inderdaad nieuwe Geordie’s het huis binnen, waaronder Chantelle Conelly en Marty McKenna. Maar tot Holly’s grote verdriet vertrok ook beste vriendin Charlotte. Ze wist nog één seizoen zonder haar vol te houden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het nieuwe seizoen zit weer vol met drama en dat zou ertoe geleid hebben dat de blondine regelmatig in tranen uitbarstte. Ze is er daarom definitief klaar mee. “Producenten hebben gevraagd om haar besluit te heroverwegen, maar voor nu staat het vast.”

Holly’s vertrek zal overigens niet de laatste zijn. Zo liet Gary weten nog maar twee seizoenen mee te draaien en ook Aaron dreigde eerder uit de serie te stappen. Benieuwd naar de reden? Je leest het hier.

Bron: Lifestyle, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook