Adv: Zet iemand in het zonnetje en maak kans op een heerlijk verwenweekend!

Wat is er leuker dan iemand die het echt verdient in het zonnetje zetten? Zoals je beste vriendin die haar droombaan hee...

Wat is er leuker dan iemand die het echt verdient in het zonnetje zetten? Zoals je beste vriendin die haar droombaan heeft gekregen, je favo collega die in een dipje zit of je moeder die altijd voor je klaarstaat. Dat kan met de Verwen Estafette van Hallmark! En je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Sterker dan ooit

Nicole (21) gunt haar ouders een Hallmark verwenmoment, omdat zij er écht altijd voor haar zijn. “Mijn band met mijn ouders is alleen maar sterker geworden na mijn vaders motorongeluk vier jaar geleden. Hoewel mijn vader het zwaar te verduren heeft gehad, is hij er sterker dan ooit uitgekomen. Het is alsof hij een tweede kans heeft gekregen en die heeft hij met beide handen aangegrepen. Hetzelfde geldt voor mijn moeder, die zo sterk is geweest in die periode waarin veel op ons is afgekomen.”

Ze heeft haar ouders daarom een Verwen Estafette actiekaart doorgestuurd. “Als gevolg van het ongeluk staat mijn vader komende maand nog een operatie te wachten, maar daarna gun ik ze alle tijd om lekker te ontspannen en tot rust te komen. Want ik weet als geen ander hoe ze daar volop van kunnen genieten!”

Start je eigen Verwen Estafette

Samen met vrienden kun jij nu je eigen Verwen Estafette beginnen. Maak samen de allerlangste estafette, daarmee maken jullie elke week kans op fraaie verwenprijzen t.w.v. € 250,-. Van een weekendje weg en een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Wie weet ben jij zelfs wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: Een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-. Wat moet je doen?

* Doe nu mee met je vrienden!
* Start je eigen Verwen Estafette door naar verwenestafette.nl te gaan
* Vraag op verwenestafette.nl je unieke actiecode aan en activeer ‘em meteen
* Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Diegene moet ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen en ga zo maar door.
* Trommel je familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen
* Maak samen de langste estafette om kans te maken op prachtige prijzen

Wat is de Hallmark Verwenkaart?

De Hallmark Verwenkaart is een cadeau dat altijd goed uitpakt. De ontvanger kan kiezen uit meer dan 20.000 cadeaus in zes categorieën: Eten & Drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek, Cadeau & Wonen. Een dagje genieten in de sauna, een abonnement op je favoriete tijdschrift of genieten van de lekkerste cocktails… Door het brede aanbod is het de leukste verrassing voor je vriendin, je geliefde, je broer, je moeder of je oom. De Verwenkaart is verkrijgbaar in de winkel of op hallmark.nl. Een cadeau uitzoeken kan op de daarvoor speciale website hallmark.nl/verwenkaart.

Laatste nieuws