Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. ‘Sylvie en Sabia worden buren’

Aangezien de relatie tussen Sabia Boulahrouz en voetballer Rafael van der Vaart alweer ruim een jaar over is, is het hoog tijd voor de voormalige voetbalvrouw om uit haar riante villa te verhuizen. Ze zou inmiddels een heel leuk plekje hebben gevonden.

2. Onthuld: Dit is het populairste tassenmerk onder jonge vrouwen

Het kopen van je eerste designertas; er gaat vaak een heel proces aan vooraf. Het duurt soms wel maanden – of nou ja, jaren – voordat je eindelijk de knoop doorhakt om er één te kopen. Maar dan ben je er nog niet. Met een groot aanbod aan tassenmerken wordt het kiezen van de perfecte geen makkie. Voor het jongere publiek is het zelfs nog iets ingewikkelder – want: gebrek aan geld. Toch heeft onderzoek aangetoond dat er één merk is waar jonge vrouwen massaal hun designertassen scoren.

3. Dit zijn de promotieposters van het nieuwe seizoen van Gilmore Girls

Het is nog heel even afwachten voor de fans van Gilmore Girls, maar het nieuwe seizoen zal na een ‘pauze’ van bijna 10 jaar eindelijk in november op Netflix verschijnen. Alleen zijn de meningen over de promotieposters, die zojuist bekend zijn gemaakt, nogal verdeeld.

Laatste nieuws

Zie ook