Zien: Challenge #100LayersOf… gaat fout!

De challenges schieten uit de grond en er zitten er een paar bij die echt heftig zijn. Zo aten twee meisjes de heetste c...

Lees ook

De challenges schieten uit de grond en er zitten er een paar bij die echt heftig zijn. Zo aten twee meisjes de heetste chili’s ter wereld en liep dat niet heel erg goed af. De ’trend’ op dit moment is de ‘100 Layer Challenge’. En ook dat kan goed misgaan!

#100LayersOfClothes

Leken de challenges om 100 lagen foundation, mascara en lipstick op te doen nog redelijk onschuldig, is er nu de uitdaging om 100 lagen kleding aan te trekken. De uit Florida afkomstige Andrea ging de uitdaging aan, maar raakte compleet in paniek toen ze de 100 bovenstukken niet meer uit kreeg. Terwijl ze in tranen uitbarst roept ze: “Het lukt me niet. Ik krijg de kleding niet uit! Dit is niet goed…”. Na een paar keer proberen, drukt de tiener de camera uit.

Hulptroepen

Andrea besloot het filmpje als waarschuwing op Twitter te delen. Zo schrijft ze bij het filmpje: “Probeer dit niet uit, want je gaat kapot (ik was alleen thuis) #100LayersOfClothes”. Gelukkig had Andrea voor ze de challenge ging opnemen al afgesproken met wat vriendinnen en die hebben haar uiteindelijk uit de enorme hoeveelheid kleding geholpen. Waarom ze de challenge überhaupt aanging vertelt ze: “Ik wist niet dat het zo erg was, anders had ik het nooit gedaan!”. Was je dus van plan om deze challenge uit te proberen? Bekijk dan nog even het filmpje hieronder. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Lees ook: Zien: Vrouw gaat viral na het aanbrengen van 100 lagen foundation

Bron: Daily Mail Beeld: Kijk, Istock

Laatste nieuws

Zie ook