Saar Koningsberger is weer helemaal terug!

Ze speelde onder andere in de film ‘De schippers van de Kameleon’ en was van 2007 tot 2010 presentatrice bij t...

Lees ook

Ze speelde onder andere in de film ‘De schippers van de Kameleon’ en was van 2007 tot 2010 presentatrice bij televisiezender TMF. Saar Koningsberger was destijds erg populair, maar verdween daarna een beetje ‘out of the picture’. Maar waar houdt de brunette zich anno 2016 mee bezig?

‘Keihard overwerkt’

Zo vertelde ze een jaar nadat ze gestopt was met TMF in een interview met Grazia dat ze ‘keihard overwerkt’ was. Werkweken van soms wel zestig of zeventig uur deden haar de das om. Toen ze tijdens een presentatie in huilen uitbarstte, besloot ze dat het anders moest. “Toen wist ik: Ik heb mijn grens overschreden, ik moet nu aan mezelf denken want dit is too much”. De altijd goedlachse Saar vertelt dat ze de periode daarna nergens zin in had en het enthousiasme kwijtraakte.

Gamewereld

In 2013 vertelde de stoere chick, zoals ze door velen gezien wordt, dat ze het ook wel leuk zou vinden om programma’s als Obese te presenteren. Toch is de 29-jarige op dit moment met een heel ander soort tv-programma bezig. Zo presenteert ze sinds vorige maand samen met Simon Zijlemans het programma ‘Inside Gamer’ op RTL 7. Voor de brunette is de gamewereld nog wel een beetje nieuw en ze vindt het dan ook mega spannend om zich in deze wereld te verdiepen.

Lees ook: Anouk slaat nieuwe weg in

Bron: AD, Nu.nl, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook