Monica Geuze en Roxeanne Hazes samen naar de plastisch chirurg

Roxeanne Hazes en Monica Geuze doen weer eens iets anders dan normaal op hun vrije dag! De twee zijn namelijk samen naar...

Lees ook

Roxeanne Hazes en Monica Geuze doen weer eens iets anders dan normaal op hun vrije dag! De twee zijn namelijk samen naar de plastisch chirurg gegaan, en Monica laat dit allemaal zien in haar nieuwe vlog.

Plastic fantastic

In de video is te zien dat de twee vrouwen samen naar de vaste kliniek van Roxeanne gaan voor een “update” van hun gezicht. Monica is als eerste aan de beurt, en laat de littekentjes in haar voorhoofd corrigeren, die ze had opgelopen door de waterpokken. Ook haar lippen blijven niet gespaard, en krijgen een herstellende touch. In de beelden na de ingreep zijn de lippen van Monica echter flink gezwollen. Naar eigen zeggen neemt de zwelling nog af, dus het eindresultaat zullen we in de volgende vlogs moeten zien. Uit de video is niet op te maken wat Roxeanne heeft laten doen.

Negatief

Monica heeft een jonge doelgroep en daarom kwamen er veel negatieve reacties onder haar video. In de beschrijving zet de vlogger dan ook: “Ik vond het na deze vlog toch even belangrijk dit in de beschrijving te zetten: ondanks dat ik me bewust ben van mijn jonge doelgroep laat ik dit zien omdat ik doormiddel van vloggen een kijkje geef in mijn leven, daarin wil ik eerlijk en transparant zijn en dat is de reden wat ik er voor kies dit soort dingen te laten zien in mijn video’s. Verder ben ik van mening dat iedereen lekker moet doen waar hij of zij zin in heeft en dat doe ik dan dus zelf ook! X”.

Lees ook: Monica Geuze open en eerlijk over cosmetische ingrepen

Bekijk de veelbesproken video hieronder.

Bron: YouTube, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook