Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Samantha en Michael hebben hysterische ruzie

Samantha en Michael zijn afgelopen zomer naar het Spaanse Torremolinos afgereisd om daar een nieuw leven te beginnen met hun eigen feestcafé. Dit alles is in hun realityserie te zien, maar in de aflevering van afgelopen woensdag bleek dit nieuwe leven niet allemaal op rolletjes te lopen. Tijdens de opening van hun feestcafé gaat Samantha compleet door het lint als Michael met een andere vrouw staat te praten. Als ze hem hiermee woedend confronteert barst bij Michael de bom. “Je had het beter Feestcafé Jaloers kunnen noemen.” Het hele fragment zie je hier.

Geordie’s Chloe Ferry op straat in een handdoekje

Dat sommige mensen totaal geen schaamte kennen, bewijst Chloe Ferry maar weer. Net uit de douche vandaan, in slechts een handdoekje gewikkeld én een handdoek op haar hoofd, verschijnt de realityster op straat. Ze rent naar buiten om even snel een doos met nepwimpers in ontvangst te nemen, maar deze doos valt op de grond waarna alle doosjes met wimpers op straat vallen. Als je deze dan vervolgens in je handdoekje op moet ruimen, kan dat dus best voor ongemakkelijke foto’s zorgen. Je ziet ze hier, hier en hier.

Holly Hagan haalt uit naar programmamakers van Geordie Shore

Als we Holly Hagan mogen geloven zijn de leefomstandigheden op de set van Geordie Shore niet echt goed. Op Twitter laat ze weten dat de makers van het programma hen tussen de scenes door bijna geen eten geven, en dat grote gedeeltes van de realityserie hartstikke nep zijn.

Bron: Daily Mail, RTL 5, Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws

Zie ook