Wat je ondergoedkeus op een date over je zegt

Je zult er vast niet zo snel bij stilstaan, maar toch zegt het lingeriesetje dat jij voor je eerste date uit de kast tre...

Lees ook

Je zult er vast niet zo snel bij stilstaan, maar toch zegt het lingeriesetje dat jij voor je eerste date uit de kast trekt veel meer over je persoonlijkheid dan je denkt.

Jij draagt het liefst…

Een string
Je bent direct, to the point en laat je niet zo snel gek maken. Wanneer het op daten aankomt, neem jij graag de eerste stap in plaats van dat je wacht tot iemand anders dat voor jou doet. Je bent niet bezig met ‘hoe’ en ‘wanneer’ iets moet gebeuren; je laat het liever allemaal op je afkomen. Al met al, je bent zelfverzekerd en hebt controle over jezelf. You go, girl!

Een boxer
Jij zit graag in je chill-modus en wat anderen van je denken, boeit je niks. Je blijft trouw aan jezelf en je leven draait niet om anderen, maar jezelf een plezier te doen.

Een onderbroek met hoge taille
Je bent zelfstandig en staat sterk in je schoenen. Hoewel je liever eigenwijs bent, zit er ook een zachte, romantische kant in je verscholen. Draag je deze onderbroek op je eerste date? Dan ben je niet van plan om je anders voor te doen dan je bent. Ook pas je je niet zo snel aan iemand anders aan. Who cares als jouw date niet van jouw stijl houdt?!

Corrigerend ondergoed
Jij strijkt liever je hele lichaam glad, dan dat je ook maar een rolletje hier of daar ziet. Je wil liever dat alles doelgericht aangepakt wordt en je bent niet zo van de spontane acties. Af en toe kun je ook een tikkeltje kritisch naar jezelf kijken.

Kanten ondergoed
Je hebt graag dat alles volgens plan loopt, maar dat betekent niet dat je niet flirterig kunt zijn. Toch zullen jouw dates wel moeite moeten doen. Ze moeten charmant, eerlijk en respectvol zijn. Pas dan hebben ze jouw hart veroverd.

Bikinibroekje
What can we say? Je bent gewoon rommelig en je verschuilt je graag achter het excuus dat al jouw ondergoed in de wasmachine zit. Oeps!

Geen onderbroek
Je zit lekker in je eigen vel en je hebt geen tijd om je druk te maken om de kleinste dingen. Je denkt er niet eens over na wat anderen van je denken. Like you care!

Lees ook: Wat jouw gezicht over je levensstijl zegt

Bron: Metro, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook