Make-uploze foto van fit-girl gaat viral

Een filter doet wonderen; binnen één seconde zijn al je onzuiverheden weg. Ook de Australische fit-girl Beck Lomas...

Lees ook

Een filter doet wonderen; binnen één seconde zijn al je onzuiverheden weg. Ook de Australische fit-girl Beck Lomas maakt er regelmatig gebruik van. Toch wilde ze zich niet langer voor haar onzekerheden schamen en onthulde met een make-uploze foto haar ware gezicht – zonder zacht huidje en mét puistjes.

Boodschap

Met de foto wil de fit-goeroe de impact van een filter laten zien. ‘DIT is mijn huidige situatie. Een bloedend, pijnlijk gezicht met puisten. Het ziet er niet zo slecht uit, maar zo voelt het wel.” Hoewel Beck er van dag tot dag prachtig uitziet, wil ze duidelijk maken dat ze zo ook haar eigen onzekerheden heeft. Toch staat ze sterk in haar schoenen. “Omdat ik me niet helemaal zeker voel over mijn huid, betekent niet dat ik niet een zelfverzekerd persoon ben. Het was een lange weg om het meisje, dat elke avond moest huilen om de manier waarop haar huid eruitzag, te veranderen.”

Beck wil haar volgers duidelijk maken dat we ons niet voor onze imperfecties horen te schamen. Social media is gewoon een eenvoudige manier geworden om het te verbergen. Maar achter die filter schuilt een puur gezicht – een gezicht waar jij trots op hoort te zijn. En zo is het!

Lees ook: Transformatie van fit-girl heeft bijzondere boodschap

Before

After

Bron: Elite Daily, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook